Terugblikken en vooruitkijken met Richard Lucassen (2023)


Oh, Wat Een Jaarโ€ฆ 2023!

De tv-show waarin Chantal Janzen elke week teruggaat naar een bepaald jaar in het verleden. In deze blog blikken we samen met Richard terug op het jaar 2023 en kijken we vooruit naar 2024.


Hoewel we ons nu nog alles herinneren van wat er de afgelopen maanden is gebeurd, vervagen veel van deze herinneringen in de loop der tijd. Hoe zullen we over pakweg 40 jaar terugkijken op dit bijzondere jaar?

Ik hoop dan dat je als eerste denkt aan die schitterende balayage die je hebt laten zetten bij New Hairstyle, die zaak van die twee Brabanders. Of die prachtige kleur met gave coupe waar iedereen zo enthousiast over was. En wie weet denk je terug aan het jaar waarin wij je trouwkapsel en make-up verzorgden.


De realiteit is echter dat we vaak de minder plezierige dingen beter onthouden. Denk aan het ernstige personeelstekort, de aanzienlijke stijging van energieprijzen en het nijpende tekort aan woningen. Een falende regering en een bevolking die in opstand kwam tegen diverse kwesties. Het jaar waarin we eindelijk verlost waren van meer dan twee jaar corona-ellende. Maar waar velen, zowel zakelijk als persoonlijk, nog steeds met de gevolgen daarvan geconfronteerd werden.


Laten we hopen dat, tegen die tijd waarschijnlijk met een opvolgster zoals Chantal Janzen, zij de kijkers en deelnemers vragen stelt zoals: hoe oud was koningin Amalia in 2023, toen nog kroonprinses? Of wie werd wereldkampioen in de Formule 1 in 2023?


Misschien zien we hen dan wel met de trendy kapsels van nu tijdens de opnames. Chantal met een butterfly cut, een caramelblonde kleur inclusief rootshadow. De kandidaten dragen wellicht metallic broeken met flairpijpen en oversized colberts. Met een blunt bob met bangs voor de dames en een gave krullencoupe voor de heren. Zou de aflevering er zo uitzien?


We moeten het afwachten. Wij hopen in ieder geval dat in het nieuwe jaar meer jongeren enthousiast worden voor ons prachtige ambacht. Als kappers hebben we het mooiste vak dat er bestaat. En gelukkig blijven we altijd nodig. Helaas neemt het aantal vaktechnische kappers af, waardoor het steeds moeilijker wordt om jullie blij te kunnen maken.


Met de komst van nieuwe, jonge creatievelingen in ons vak, hopen we het personeelstekort stapsgewijs aan te pakken. Dan kunnen we, samen met kappers uit heel Nederland, weer doen waar we goed in zijn. En wat ons zo veel vreugde brengt: jou als klant de volledige aandacht geven. Want aandacht laat zowel jullie als ons stralen!


Namens ons hele team willen we iedereen bedanken voor het afgelopen jaar. We wensen jullie fijne feestdagen en een gezond 2024 toe!

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten