OVER NEW HAIRSTYLE

New Hairstyle is al jaren een vertrouwde salon in Bunschoten-Spakenburg. In onze salon hebben de medewerkers ieder hun eigen specialisme. Zoals bijvoorbeeld kleurspecialisten, haarwerkspecialisten en haar- en hoofdhuidexperts. Richard Lucassen en Richard Bartels zwaaien sinds 2013 de scepter over de salon en werken zelf mee in het enthousiaste en creatieve team. Hun doel is om de klant centraal te zetten en het bezoek aan de salon met veel plezier te laten beleven. Het hele team volgt trainingen en opleidingen van Goldwell, zodat we de wensen van de kritische klant kunnen vervullen.

DE SALON

Sinds februari 2018 zijn wij gevestigd aan de Broerswetering 1, in het hart van Spakenburg. In de salon geven we veel aandacht aan alle details. We zijn er trots op dat onze salon behoort tot één van de grootste van Nederland. Ondanks het formaat creëren we in onze salon een intieme sfeer. Dat begint al bij binnenkomst in een zeer comfortabele lounge.

Ook in het wasgedeelte kunt u, doordat het afsluitbaar is, in alle rust genieten van een wasmassage in een intieme sfeer. Iedere behandeling vindt plaats in een aparte ruimte die bij de behandeling past. Een bezoek aan New Hairstyle is een unieke ervaring!

ONS TEAM

We laten ons inspireren door de nieuwste trends, maar vooral door de persoonlijkheid van onze klanten, door jullie. We zijn er van overtuigd dat iedereen er mooier uit kan zien en willen dat door onze persoonlijke benadering naar voren laten komen. Richard Lucassen is door zijn ervaring als chef de cabine bij oa de Amsterdam Fashion Week en Elite Model omringd door fashion. Als Goldwell Artist zit hij dicht bij het vuur en kent hij de nieuwste kleur- en kniptechnieken die hij overbrengt op zijn team.

Sophia is als educator van Goldwell de aangewezen persoon als het gaat om kleuren. Zij is als eerste op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen en geeft dit direct door aan haar team van mastercoloristen.

Bij New Hairstyle proberen we de wachttijden tot een minimum te beperken. We vinden het daarom fijn als u vooraf een afspraak maakt, maar u kunt uiteraard ook zonder afspraak binnenlopen!

CONTACT OPNEMEN

Bij New Hairstyle staan we graag voor u klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:00 - 17:00
  Zondag
  Gesloten