KLEUREN

In ons team werken we met 10 kleurspecialisten. Zij zijn getraind en geschoold door het technische team van Goldwell en dragen de titel ‘Mastercolorist’ met trots. Onze Mastercoloristen zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en lossen ieder kleurprobleem of vraagstuk voor u op. Een klant die op zoek is naar de perfecte kleur, kan bij onze Mastercoloristen terecht voor een advies op maat. Op die manier zorgen ze voor het beste resultaat dat perfect bij u past. Er is een enorme variëteit aan kleuren en trends. Bij New Hairstyle mengen we de perfecte kleur voor uw haar.
Laat kleuradvies dus maar aan onze Mastercoloristen over!

TRAINING EN OPLEIDING

Bij New Hairstyle werken we met het volledige assortiment van Goldwell. Al onze medewerkers volgen kleurtrainingen van de educators van Goldwell. Elf van onze medewerkers zijn kleurspecialisten en mogen zich Mastercolorist noemen. Zij hebben deze titel verdiend na een intensieve twee-jarige opleiding van Goldwell.

Het is onze ambitie om zoveel mogelijk medewerkers op te leiden tot Mastercolorist. Dit is heel waardevol voor onze salon, medewerkers en natuurlijk voor onze klanten. Een Mastercolorist is met name opgeleid in ‘probleemoplossend’ denken als het gaat om kleuren. Denk aan kleuren die niet blijven zitten, teruglopen of anders uitvallen dan gewenst. Onze mastercoloristen hebben geleerd het advies zo op te stellen, dat de kleur perfect aansluit bij de coupe.
Ze kijken naar de klant, de haarstructuur en de geschiedenis van het haar: welke kleuren zijn eerder aangebracht?

DE PERFECTE KLEUR

Dankzij de expertise van onze kleurspecialisten zijn we in staat om de perfecte kleur te kiezen die uitstekend bij u past. We gaan nooit voor een standaardkleur uit het assortiment maar stemmen de kleur af op uw coupe en wensen.

DE BEHANDELING

Onze Mastercolorist brengt een advies uit en brengt u op de hoogte van de kosten waardoor u precies weet waar u aan toe bent en nooit voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Daarna creëren we het recept voor uw perfecte kleur en mengen we de kleuren.
De kleurbehandeling vindt plaats in een aparte ruimte in onze salon, zodat u in alle rust geniet van de behandeling. Ontspan aan onze grote tafel, neem een kopje koffie of thee en laat de kleur rustig intrekken voordat we het uitspoelen, wassen en verzorgen.

Benieuwd naar onze diensten of wat wij voor uw haar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

CONTACT OPNEMEN

Bij New Hairstyle staan we graag voor u klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:00 - 17:00
  Zondag
  Gesloten