Haar en hoofdhuid problemen

Bij New Hairstyle beschikken we over een aparte ruimte die is afgesloten van de rest van onze salon. We noemen dit onze “secret service” ruimte. Daar behandelen we bijvoorbeeld haar- en hoofdhuidproblemen, haarwerken en haarverlengingen bij klanten die liever niet in het openbaar geholpen worden. Bij een behandeling in onze secret service ruimte kunt u rekenen op optimale privacy. Onze specialisten gaan graag op zoek naar de beste oplossing voor uw haar- en hoofdhuidproblemen. Ze behandelen uw haar- en hoofdhuid in onze salon en stellen een plan met de juiste producten op voor thuis.

DE BEHANDELING

In onze salon werken we met ‘Mediceuticals’. Een Amerikaans merk dat gespecialiseerd is in het oplossen van haar- en hoofdhuidproblemen zoals roos, schilfers, jeuk, haaruitval, haarbreuk of volume verlies. Door het haar en de hoofdhuid te bekijken met een ‘scoop’ brengen we de problemen in kaart en zijn we in staat de juiste oplossing te vinden. Dit alles vindt plaats in een discrete omgeving.

Haar- en hoofdhuidproblemen komen regelmatig voor en zijn vaak makkelijker op te lossen dan verwacht. Door een vrijblijvende afspraak te maken bij één van onze specialistes, komt u erachter wat de oorzaak van uw probleem is en werken we samen aan de oplossing.

ONZE SPECIALISTEN

Bij New Hairstyle hebben we zes medewerkers die zijn opgeleid tot ‘Mediceuticals Expert’. Zij zijn alle zes gespecialiseerd in het analyseren van de hoofdhuid met een scoop. Na de analyse stellen onze specialisten een behandelplan op om uw het haar- of hoofdhuidprobleem op te lossen.

Naast het behandelplan in onze salon adviseren onze specialisten u ook wat u zelf kunt doen om uw haar- of hoofdhuidprobleem tegen te gaan. In onze salon kunt u terecht voor de beste producten, zodat u het behandelplan thuis kunt voortzetten.

Benieuwd naar onze diensten en wat wij voor uw haar- of hoofdhuidprobleem kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

CONTACT OPNEMEN

Bij New Hairstyle staan we graag voor u klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:00 - 17:00
  Zondag
  Gesloten