Onze Merken

merken haarmerk pune

PUNE is een Maastrichts make-up merk wat iedere vrouw mooier maakt. Met weinig product heb je veel resultaat. Van glanzend transparant en naturel tot mat dekkend en uitgesproken. PUNE geeft elke vrouw een chique uitstraling.

merken haarmerk olaplex

Olaplex is een gepatenteerd product wat beschadigd en aangetast haar van binnenuit herstelt. Hierdoor kunnen we net een stapje verder met het kleuren zonder het haar te beschadigen.

merken haarmerk kms

KMS behoort tot de wereldwijde, absolute top. Zij bieden een uitgebreide start, style, finish lijn voor ieder haartype. Met KMS leg je de basis voor jouw perfecte haarstyle.

merken haarmerk goldwell

Goldwell biedt kleurproducten met ongekende mogelijkheden. Het toevoegen van pure pigmenten is hier een van. Goldwell is in de wereld bekroond als kleurproduct van het jaar. Met Elumen als hun paradepaardje zijn we er trots op om een Goldwell salon te zijn!

mediceutials

Mediceuticals is een Amerikaanse productenlijn dat haar- en hoofdhuidproblemen oplost zowel in de salon als thuis. Van een geΓ―rriteerde hoofdhuid tot aan haaruitval: voor elk probleem bieden zij een oplossing.

kerastase-new-hairstyle

Het merk KΓ©rastase heeft luxueuze haarverzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners en maskers. KΓ©rastase heeft veel verschillende lijnen, waardoor we voor ieder haartype de juiste haarverzorging kunnen bieden!.

CONTACT OPNEMEN

Bij New Hairstyle staan we graag voor u klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:00 - 17:00
  Zondag
  Gesloten