Knippen

TRAINING EN OPLEIDING

Bij New Hairstyle werken we uitsluitend met topstylisten. Dat is wat onze klanten verdienen! We staan bekend om onze hoge kwaliteit opleidingen en trainingen en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Ze volgen het Masterstylistenprogramma van Goldwell. Intern bij ons op de zaak én extern in Amsterdam of Apeldoorn bij één van de Academy Goldwell locaties.
Standaard geven de ‘guest artists’ van Goldwell ieder kwartaal training aan ons hele team. Het is voor onze haarstylisten belangrijk dat ze de verschillende invalshoeken van deze experts meekrijgen. In de basis hebben al onze stylisten dezelfde opleiding. Toch knipt iedereen op zijn of haar eigen manier. Daarom vinden wij het helemaal niet gek als u uw voorkeur voor een bepaalde stylist uitspreekt. We vinden het juist fijn om te horen dat u daar erg tevreden over bent!
Ambitie is wat ons team kenmerkt. We streven naar het hoogste niveau en bereiken dit door de juiste educatie.

DE PERFECTE COUPE!

De perfecte coupe creëren betekent niet klakkeloos het gewenste model knippen, maar begint door te kijken naar de vorm van een gezicht. Bij New Hairstyle kijken we naar uw gezicht en bepalen we aan de hand van de vorm welk model hier het beste bij past. We brengen een advies uit en bespreken of dit aansluit op uw wensen.

DE BEHANDELING

Een knipbehandeling begint bij ons met een adviesgesprek voor de spiegel. We luisteren goed naar uw wensen en brengen een advies uit. Hierdoor kunt u met een gerust hart plaatsnemen in de massagestoel waar we uw haar wassen. Bij New Hairstyle is een behandeling veel meer dan een vlug bezoek aan de kapper. Het is een moment voor uzelf, even ontspannen. Die aandacht laat u stralen. Neem plaats in onze behandelstoel, laat de beste stylisten hun werk doen en geniet van een kopje koffie, thee of de perfecte cappuccino.

Benieuwd naar onze diensten of wat wij voor uw haar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of

CONTACT OPNEMEN

Bij New Hairstyle staan we graag voor u klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:00 - 17:00
  Zondag
  Gesloten