Make up

PUNE * make up om te zoenen

In onze salon gebruiken we het Maastrichtse merk PUNE*. Een hoogstaand merk wat werkt met de beste ingrediënten en is altijd dierproef- en parabenen vrij. Wat misschien niet iedereen weet, is dat een Pune in het Maastrichts een zoen betekent. Vandaar: make up om te zoenen.

Wij zijn trots en blij dat we dit merk in huis hebben. Een overzichtelijke en complete lijn die gemakkelijk te gebruiken is, zowel in de salon als zelf thuis.
Richard Lucassen is samen met 5 van onze medewerkers opgeleid door de visagistes van PUNE* om iedere klant te voorzien van advies en indien gewenst een mooie touch up. Zo komt de mooiste versie van jezelf naar boven! Zowel je haar als je make up.

Touch-up

Een touch up is vanzelfsprekend gratis en mocht je een volledige make up willen, kunnen we hiervoor een afspraak inplannen zodat er voldoende tijd is om je te laten stralen.

Bruiloften en feesten

Voor de belangrijkste dag in je leven is het natuurlijk super dat alles onder één dak is! Je haar en je make up worden in onze salon gedaan en je bent klaar om je dag onbezorgd te beginnen. Voor deze dag plannen we eerst een proefsessie in, zodat jij en wij precies weten wat je wilt en je geen zorgen hoeft te maken over je uiterlijk.

Ook voor je gasten staan we klaar. Of het nu een bruiloft, verjaardag of een avondje uit is: voor elke gelegenheid is er een make up die erbij past.

Kom langs voor advies of stuur ons een mail, we zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

CONTACT OPNEMEN

Bij New Hairstyle staan we graag voor u klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:00 - 17:00
  Zondag
  Gesloten