Terugblikken en vooruitkijken met Richard Lucassen

De laatste dagen van het jaar. De laatste dagen van een bijzonder jaar. Waar het jaar begon met een lockdown, werd langzaam alles weer normaal. We vonden ook alles weer normaal; rustige dagen, drukke dagen, etentjes met vrienden, stil staan in de file, volle winkelstraten en drukke vliegvelden. Alle ellende van de afgelopen periode wilden we zo snel mogelijk vergeten. Dat lukte, ook bij ons in de salon.

We volgden weer trainingen én mochten weer trainingen geven door heel het land. In één woord: heerlijk! Toch merkte ik wel een verschil. Klanten werden voorzichtiger met het uitgeven van hun geld, wat volkomen logisch is. Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Maar als ik dan zie hoe ons team omgaat met de kritische klant vandaag de dag, ben ik onwijs trots. Trots op de groei die ons team doormaakt. Trots op de passie die zij hebben voor hun vak. En trots op de mooie merken waar wij mee werken.

Wij maken de mooiste kleuren, coupes en haarverlengingen. We zorgen dat al onze medewerkers over een specialisatie bezitten waar zij in uitblinken én dat gebruiken om van elke klant hun mooiste versie te maken. Want wij geloven dat onze aandacht jullie laat stralen!

Ondertussen zijn Richard en ik begonnen aan ons tiende jaar in Spakenburg. Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Tien jaar geleden konden wij ons niet bedenken hoe mooi onze salon én ons team zou zijn. En dat onze haarwerken- en verlengingen zo’n groot deel van ons werk gingen worden.

Wij geven iedere klant het mooist mogelijke haar en daar ben ik dankbaar voor. Voor jullie, onze klanten. Wij doen het voor jullie. Dank jullie wel!

Ik wil jullie, namens Richard en het hele team, een bijzonder fijne kerst toe wensen en een gezond en gelukkig 2023.

Richard Lucassen

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten