Ellen: “Een kleurbehandeling bij New Hairstyle zie ik écht als een uitje.”

Al een aantal jaar rijdt Ellen Bol iedere vijf à zes weken vanuit Doorn met veel plezier naar Bunschoten-Spakenburg. De reden? Een kleurbehandeling bij New Hairstyle. “Ik zie dit écht als een uitje. Een moment van rust en optimaal genieten”, vertelt ze. Benieuwd hoe een kleurbehandeling bij New Hairstyle er volgens Ellen aan toegaat? En hoe zij vanuit Doorn bij New Hairstyle terecht kwam? Ze vertelt je er alles over. Lees snel verder!

NA MIJN EERSTE KLEURBEHANDELING BEN IK NIET MEER WEGGEGAAN

“Mijn vorige kapster, die bij mij uit de buurt kwam, ging met zwangerschapsverlof en had geen vervanging geregeld. Vijf maanden zonder kapster is voor mij niet ideaal, dus ging ik op zoek naar een vervanger. Een goede vriendin vertelde mij over haar positieve ervaringen met New Hairstyle en adviseerde mij om daar een afspraak te maken”, vertelt Ellen. Dat deed ze. “Ik heb een bos met krullen en niet iedere kapper kan daar mee overweg. Na de verhalen van mijn vriendin, vertrouwde ik erop dat ik bij een goede kapper terechtkwam. Dat klopte ook. Na mijn eerste kleurbehandeling ben ik namelijk niet meer weggegaan!”

EEN KLEURBEHANDELING IS EEN ECHTE BELEVING

Bij New Hairstyle maken we van elke kleurbehandeling een echte beleving. Of Ellen dat ook zo ervaart? “Zeker weten! Dat begint al bij binnenkomst. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en krijg gelijk een lekkere kop koffie”, vertelt Ellen. Ze vervolgt: “De eerste vraag die altijd aan mij gesteld wordt, is of ik tevreden was met mijn kleur. Vervolgens wordt mijn uitgroei in kaart gebracht en op basis daarvan bepalen we voor welke kleur(en) we gaan. Dit wisselt per keer. De ene keer wil ik namelijk highlights erbij en de andere keer niet. Hebben we de kleur besloten? Dan wordt deze door de Mastercolorist klaargemaakt, aangebracht en kan het intrekken. Tijdens het intrekken van de kleur krijg ik iets te lezen en nog een lekkere kop koffie. Voor ik het weet word ik naar een andere ruimte gebracht om de kleur uit te spoelen en mijn haar te verzorgen met producten om het gezond te houden. Is dit klaar? Dan is het tijd om mijn haar te knippen en stylen en ga ik met een glimlach de deur uit.”

Wist je dat wij bij New Hairstyle vooraf aan de kleurbehandeling een overzicht van de kosten maken? Zo weet je precies waar je aan toe bent en sta je nooit voor onverwachte verrassingen!

“IK KRIJG NU ALLEEN MAAR COMPLIMENTEN.
WAT ZIT JE HAAR GOED EN WAT IS JE KLEUR MOOI!”

HET IS EEN ECHTE BELEVING

Voor een kleurbehandeling ben je volgens Ellen bij New Hairstyle aan het juiste adres. “Sinds ik bij New Hairstyle mijn haar laat kleuren krijg ik alleen maar complimenten. ‘Wat zit je haar goed en wat heb je een mooie kleur!’. Ze vragen dan gelijk bij welke kapper ik zit en verbazen zich dat ik helemaal naar Bunschoten-Spakenburg rijd. Wat mij betreft krijgen zij een dikke 10!”, sluit Ellen af.

Heb jij ook zin in een ontspannen kleurbehandeling? Hopelijk zien we jou snel! Maak hier eenvoudig een afspraak . Tot dan!

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten