Kleurspecialiste Birsen vertelt je alles over een kleurbehandeling bij New Hairstyle

Wil je jouw -opkomende- grijze haren verbloemen of ga je voor een hippe balayage in je haar? Als Mastercolorist bij New Hairstyle kan ik, Birsen, jou daar zeker bij helpen! Ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends en stel voor iedere wens de beste kleur samen. Samen kijken we wat het beste bij jouw haar past, zodat ik jou stralend de deur uit laat gaan.

Benieuwd hoe een kleurbehandeling bij New Hairstyle eraan toegaat? Ik vertel je er alles over in dit blog!

EEN ÉCHTE BELEVING

Je haar verven bij New Hairstyle is een échte beleving. Als één van de Mastercoloristen van New Hairstyle creëer ik ter plekke een uniek recept om jouw perfecte haarkleur te realiseren. Ik ga eerst met je in gesprek om jouw wensen, behoeften en mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan geef ik jou een advies en gaan we aan de slag. En niet te vergeten: voordat ik jouw haar ga verven, maak ik een overzicht van de kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en sta je nooit voor onverwachte verrassingen.

DE KWALITEIT EN HET KLEURVERLEDEN VAN JOUW HAAR

Of je altijd de kleur kunt krijgen die jij wilt? Nee. Daar moet ik eerlijk in zijn. Ik kijk namelijk altijd naar de kwaliteit en het kleurverleden van jouw haar en daar pas ik mijn behandeling op aan. Ik wil namelijk het beste uit jouw haar halen!

IN ALLE RUST GENIETEN

Dan kan het kleuren beginnen! De kleurbehandeling vindt plaats in een aparte ruimte, zodat je in alle rust kunt genieten. Ontspan heerlijk aan de grote tafel, neem een kopje koffie of thee (of iets anders natuurlijk) en dan laten we rustig de kleur intrekken in je haar, voordat ik het ga uitspoelen, wassen én natuurlijk verzorgen. Klinkt dat niet heerlijk?

OLAPLEX & BOND PRO+

Ik krijg regelmatig de vraag of je jouw gezonde haar kunt behouden na een kleurbehandeling? Dat kan zeker! Bij New Hairstyle gebruiken wij namelijk Olaplex of Bond Pro+ door onze verf. Zo behoud je niet alleen de kwaliteit van het haar, maar verbeter je het ook. Om de houdbaarheid en kwaliteit van de kleurbehandeling te behouden, raad ik je ook aan om goede producten te gebruiken die afgestemd zijn op de behandeling die jij hebt gehad. Maar dat hoeft niet natuurlijk! Hier adviseer ik je graag over na je kleurbehandeling.

Wist je dat wij bij New Hairstyle acht mastercoloristen hebben? Wij zijn getraind en geschoold door het technische team van Goldwell en dragen de titel ‘Mastercolorist’ met trots!

Heb jij ook zin in een ontspannen kleurbehandeling? Hopelijk zien we jou snel! Maak hier eenvoudig een afspraak of bel direct naar 033 298 6456. Tot dan!

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten