Onze weaves-specialist Stephanie vertelt je alles over haarverlengingen

Droom jij van langer én voller haar? Dan ben je bij New Hairstyle aan het juiste adres! Als weaves-specialist bij New Hairstyle tover ik, Stephanie, jouw haar in een mum van tijd om tot een lange en volumineuze bos. Ik vind het belangrijk dat jij precies de weaves krijgt die bij je passen. Want niets laat je meer stralen dan het perfecte kapsel! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder. Ik vertel je er alles over in dit blog.

DE KENMERKEN VAN WEAVES

Onze weaves zijn van 100% echt haar. Het voordeel? Het haar is goed te krullen en stylen. Ook krijg je met onze weaves snel en gemakkelijk een haarverlenging of meer volume, zonder je eigen haar te beschadigen. Daarnaast kunnen onze weaves keer op keer opnieuw gebruikt worden. Denk aan 10 tot 14 maanden, afhankelijk natuurlijk van de kleur en de thuisverzorging. Én weet je dat je ook uit verschillende kleuren en lengtes kunt kiezen?

HET PLAATSEN VAN DE WEAVES

Zit je bij mij of één van mijn collega’s in de stoel? Dan plaatsen wij de weaves in het haar door middel van een heel dun vlechtje dat strak op de hoofdhuid zit. Met naald en draad maken we het haar hierin vast. Op één vlechtje kunnen we maximaal vijf weaves plaatsen. Wil je meer haar? Dan maken we meerdere vlechtjes.

HOE HOUD IK MIJN WEAVES MOOI?

Na het plaatsen van de weave(s) is het ook belangrijk om het goed te onderhouden. Ik geef je daarom een aantal handige tips mee:

• Tip 1: Slaap op een satijnen kussensloop óf bind je haar vast in een satijnen doek. Dit zorgt ervoor dat je minder klitten in je haar krijgt.
• Tip 2: Hou je weave(s) goed schoon. Was het minimaal elke zeven tot veertien dagen, afhankelijk van hoeveel je zweet of welke inspanningen je doet. Gebruik daar een goede shampoo en conditioner voor. Laat je hierover adviseren.
• Tip 3: Mijn laatste tip is om je weave(s) iedere zes tot tien weken omhoog te laten plaatsen -afhankelijk van de snelheid van jouw haargroei. Je haar groeit namelijk door, waardoor je weaves uitzakken. Hoe ik dat omhoog plaats? Door het vlechtje op een andere plek te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat ik nooit twee keer aan hetzelfde haarzakje trek.

HAIR WEAVES ABONNEMENT

Wist je dat je bij New Hairstyle ook een Hair Weaves abonnement kunt afsluiten? Hierin zijn wij uniek in Nederland. Een abonnement is mogelijk vanaf €52,50 per maand. Benieuwd waar het abonnement uit is opgebouwd? Lees het in ons E-book.

Wanneer kom jij langs? Bij ons in de salon word je geholpen door een vaste, persoonlijke kapper en word je, als je dat wilt, geholpen in privacy. Zoek je de mooiste weaves van topkwaliteit? Neem dan eens een kijkje in ons gratis E-book vol met inspiratie of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of behandeling.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten