Merel: “De weaves van New Hairstyle hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.”

Al een aantal jaar heeft Merel van der Wiel plezier van een prachtige volle look dankzij weaves. Dit zijn haarverleningen die in je haar geplaatst worden, zodat je die volle look creëert. Waar ze dat eerst door haar -toen vaste- kapper liet zetten, maakte ze uiteindelijk de overstap naar New Hairstyle. De reden daarvoor? En haar ervaring met de weaves van New Hairstyle? Ze vertelt je er alles over!

HET CREËREN VAN EEN HIGHLIGHT EFFECT

“Mijn zus en ik lieten onze weaves, voordat we bij New Hairstyle terechtkwamen, bij een andere kapper zetten. Mijn zus was daar alleen niet zo tevreden over. Nadat ze van haar collega hoorde dat zij haar weaves liet zetten bij New Hairstyle, dacht mijn zus: dat wil ik ook weleens proberen. Het zetten van de weaves werd alleen op een hele andere manier gedaan dan wij gewend waren”, vertelt Merel. Wat het verschil was? Ze vervolgt: “Bij onze vorige kapper waren we gewend aan één stuk weave/haarverlenging. Bij New Hairstyle gebruiken ze kleine -dunne- stukken die ze op een bepaalde manier plaatsen, zodat je geen ‘mat’ in je nek of een bult op je hoofd krijgt, en je meerdere kleuren met elkaar kunt combineren. Hiermee kun je een highlight effect creëren dat past bij je eigen haarkleur.”

GARANTIEVERKLARING WEAVES

Wat de reden was dat Merel de overstap maakte? “Door alle goede verhalen van mijn zus én mijn vriendinnen. Maar ook omdat ze goed bereikbaar zijn en meerdere weaves specialisten in huis hebben. Mocht de één met vakantie zijn dan kan ik altijd bij een ander terecht”, vertelt ze. “Daarnaast staan ze écht garant voor de klant. Je tekent namelijk een garantieverklaring waardoor je ervan verzekerd bent dat wanneer er iets met je weaves gebeurt, je garantie hebt. Mijn zus haar weaves waren namelijk een keer verkleurd. Hier kon zij zelf niets aan doen. Ze probeerden het toen te verven, maar dat hielp niet. Uiteindelijk heeft ze nieuwe weaves gekregen”, vervolgt Merel.

”ZE NEMEN ÉCHT DE TIJD VOOR JE.”

Merel heeft zelf ook goede ervaringen met New Hairstyle, zo vertelt ze. “Ze nemen namelijk écht de tijd voor je. Hoe dat in zijn werking gaat? Ze kijken eerst naar je eigen haarkleur waarop ze de verschillende kleurlagen bepalen. Vervolgens hangen ze weaves in het haar en daaropvolgend delen ze de prijsopgave met je. Hierdoor kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je waar je aan toe bent. Mocht je het uiteindelijk niet willen, dan is dat ook geen probleem.” Maar daar blijft het niet bij. Merel vervolgt: “Ook is het een mooie salon, het is er erg gezellig, ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en leveren goede service. Ik ga er elke zes weken met plezier naartoe.

EEN VASTE KLANT BEZORGT

Of Merel New Hairstyle ook aan anderen aanraadt? “Zeker! Ik heb New Hairstyle zelfs een vaste klant bezorgd. De moeder van een vriendinnetje van mijn dochter was helemaal weg van mijn haar (weaves) en vroeg aan mij waar ik dit had laten doen. Zodoende stuurde ik haar door naar New Hairstyle.”

Heb je vragen over weaves of over New Hairstyle? We beantwoorden ze graag voor je. Neem hier vrijblijvend contact met ons op. Want aandacht laat je stralen!

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten