Juliette: “Richard en Angelique zijn échte haarwerkspecialisten.”

De dochter van Juliette begon op haar dertiende haren te verliezen en dacht dat dit aan de leeftijd lag. Totdat ál haar haren waren uitgevallen. “Dat was best even schrikken. En een heftige periode voor ons en dan met name voor Emma. Want op zo’n jonge leeftijd wil natuurlijk niemand zijn haren verliezen. We kwamen er toen achter dat Emma Alopecia heeft. Een ziekte waarbij er plotseling haren uitvallen”, vertelt Juliette. “Om Emma op korte termijn weer te laten stralen met een volle haardos, was een haarwerk een fijne oplossing.” Inmiddels is ze zeventien en heeft ze al een aantal haarwerken gehad.

Hoe ze uiteindelijk bij New Hairstyle terechtkwamen? En wat hun ervaring met New Hairstyle is? Juliette vertelt er meer over. Lees snel verder!

ALOPECIA

“Toen Emma plotseling kaal werd, voelde het voor haar alsof haar hele identiteit verdween”, vertelt Juliette. “Bij onze – toen huidige – kapper lieten we een haarwerk voor Emma aanmeten. Zelf ging ik naar New Hairstyle toe en we raakten tijdens mijn kappersbezoeken aan de praat over Emma. Hij vertelde toen dat zij ook haarwerkspecialisten in huis hadden, waarna we besloten om eens een keer bij de haarsalon in Bunschoten-Spakenburg langs te komen. Zodoende kwamen we bij Angelique terecht en het eerste New Hairstyle haarwerk werd een feit.”

VEEL KENNIS (EN KUNDE) IN HUIS

Wat de uiteindelijke reden was om over te stappen naar New Hairstyle? Juliette vertelt: “Ik merkte dat Richard en Angelique veel kennis (en kunde) in huis hadden, én hebben natuurlijk. Echte haarwerkspecialisten. Daarnaast gaan ze heel professioneel te werk en had ik vanaf het eerste moment een goed gevoel bij hen. Die uur reistijd hebben we er dan ook graag voor over.” Haar ervaring met een haarwerk van New Hairstyle beschrijft Juliette dan ook als uitstekend. “Duidelijke communicatie en goede begeleiding. Daarnaast geeft Angelique ons altijd goed advies. Ze vertelt bijvoorbeeld wat we beter wel óf juist niet kunnen doen. We kunnen namelijk een nog duurder haarwerk nemen, maar Angelique adviseert ons om dat pas te doen wanneer Emma wat ouder is. Daarnaast is er nog zoveel keus in andere haarwerken.”

EEN HAARWERK OP MAAT

Het kiezen van het juiste haarwerk is een belangrijke beslissing. Hoe dat bij Emma verloopt? “Angelique meet eerst de hoofdomtrek van Emma op. Vervolgens vraagt ze welke kleur, lengte en welk model Emma het mooist vindt. Nu heeft Emma een wat groter hoofschedel en is ze van nature roodharig. Hierdoor heeft Emma minder keus dan anderen. Maar… dankzij de connecties van Angelique vinden we altijd een mooi haarwerk voor Emma. En je kan ook nog een haarwerk op maat laten maken. Dat hebben wij onderlaatst ook bij New Hairstyle gedaan”, vertelt Juliette.

Voor een mooi haarwerk ben je dan bij New Hairstyle volgens Juliette aan het juiste adres. “Aan mensen met plotselinge of tijdelijke haaruitval, of dunner wordend haar raad ik een haarwerk van New Hairstyle zeker aan. Wij voelen ons écht thuis bij New Hairstyle.”

Heb je vragen over haarwerken of over New Hairstyle? We beantwoorden ze graag voor je. Neem een kijkje op onze speciale haarwerken pagina of neem contact met ons op! Want aandacht laat je stralen

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten