Onze haarwerkspecialiste Angelique vertelt je alles over haarwerken

Heb je last van haaruitval? Dan kan ik je zeker helpen! Ik ben Angelique en als haarwerkspecialiste bij New Hairstyle weet ik dat de verschijnselen van haaruitval invloed hebben op je uiterlijk en behoorlijk confronterend kunnen zijn. Maar met een haarwerk (op maat) zorg ik ervoor dat jij weer gaat stralen en weer helemaal jezelf kunt zijn. De haarwerken van New Hairstyle zijn uniek en pas ik helemaal aan op jouw wensen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je er alles over in dit blog!

WANNEER IS EEN HAARWERK GESCHIKT?

Wanneer je te maken krijgt met (tijdelijke of plotselinge) haaruitval of dunner wordend haar door ziekte, medicijngebruik, Alopecia of doordat het in je genen zit, is een haarwerk (of haarstukje) een mooie oplossing. Haar is namelijk bepalend voor de vorm van je gezicht en heeft invloed op je uitstraling. Met een haarwerk probeer ik mijn klanten weer meer zelfvertrouwen te geven.

TYPEN HAARWERK

Als haarwerkspecialiste weet ik als geen ander dat het keizen van het juiste haarwerk een belangrijke beslissing is. Daarom kunnen onze klanten uit verschillende haarwerken kiezen. Echt haar of synthetisch haar. Lang of kort. Krul of stijl. Jij kiest welk haarwerk jij het mooist én het fijnst vindt zitten. En om het beste resultaat te realiseren, werken wij uitsluitend met de beste merken. Denk aan In Fix Hair, FOLLEA of Ellen Wille

Lees hier meer over in ons haarwerken E-book!

DE SECRET SERVICE ROOM

Kies je voor New Hairstyle? Dan ontvangt mijn collega Bernina of ik je in een aparte ruimte die is afgesloten van de rest van de salon. Wij noemen dit onze ‘secret service ruimte’. Hier verzorgen en behandelen wij haarwerken, haarverlengingen en haar- en hoofdhuidproblemen bij klanten die liever niet in het openbaar worden geholpen. In deze ruimte kun je dan ook rekenen op optimale privacy!

Ik nodig je graag uit in onze kapsalon om je beter te leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren. Bernina en ik beantwoorden al je vragen op het gebied van tijdelijke en permanente haarwerken. Wij werken dagelijks in onze ‘secret service salon’ waar discretie en persoonlijke aandacht centraal staan. Voor ons is het het belangrijkst dat jij je op je gemak voelt en dat we samen de juiste oplossing vinden. Aandacht laat je namelijk stralen.

Maak hier vrijblijvend een afspraak om kennis te maken!

Wist je dat…

New Hairstyle met alle Nederlandse zorgverzekeraars contracten heeft? Ik help je graag bij het aanvragen van de vergoeding voor jouw haarwerk. Wij leveren al mooie haarwerken vanaf de basisvergoeding van elke Nederlandse zorgverzekeraar. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ANKO en de Stichting Geschillen Commissie.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten