Mediceuticals tegen een jeukende of schilferende hoofhuid

Je hebt vast weleens last van een jeukende of schilferende hoofdhuid. Maar hoe weet je wat het is én nog belangrijker: hoe kom je ervan af? Onze Mediceuticals expert Linda legt het je uit.

MET MEDICEUTICALS KRIJG JIJ EEN GEZONDE HOOFDHUID

Vaak weten mensen niet hoe makkelijk de oplossing tegen een gevoelige hoofdhuid is. “Je pakt toch gauw een shampoo van een drogist die je een schone en jeukvrije hoofhuid belooft. Deze shampoos raad ik niet aan, omdat ze zelden goed hun werk doen”, vertelt Linda. “Bij ons in de salon stellen we oplossingsgerichte vragen om te ontdekken waar bij jou het probleem ligt. We vragen bijvoorbeeld hoe vaak je je haar wast en welke verzorgende producten je graag gebruikt. Zo adviseren we altijd producten die zijn afgestemd op de wensen en behoefte van de klant.”

Linda heeft veel ervaring op dit gebied en lost jouw probleem snel op. “Onze medicinale haar- en hoofdhuidlijn Mediceuticals biedt de oplossing. Klanten ervaren al snel een rustigere jeuk- en schilfervrije hoofdhuid.” In de salon wordt kritisch gekeken naar de PH waarde van je hoofdhuid, omdat deze vaak uit balans is door verkeerde of agressieve producten. Mediceuticals zorgt voor een gezonde hoofdhuid en geeft je sterker en veerkrachtiger haar als resultaat.

Last van haaruitval of verzwakt haar als gevolg van medicijnen of stress? Dan kan je ook bij ons terecht! In de salon hebben we fijne producten om het haar dat veerkracht is verloren te herstellen. Heb je liever een thuisbehandeling? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor vragen of een gratis adviesgesprek, kan je bellen of mailen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten