Droogshampoo is hét product voor vet haar

Je kent het vast wel: je wordt wakker met vet haar, maar je hebt geen tijd of zin om je haar te wassen. Droogshampoo is dan jouw redmiddel! Met droogshampoo tover jij je haar om in een frisse coupe en je stelt het wassen nog een dag langer uit. Een ideaal product met veel voordelen waar onze haarstyliste Christine je hier alles over vertelt!

DE VOORDELEN VAN DROOGHAMPOO

Droogshampoo is een transparante, witte of bruine poeder, verpakt in een spuitbuis. Het geeft je haar weer een ‘schoon’ gevoel en het ziet er direct frisser uit. Het zorgt niet alleen voor een schone look, maar biedt nog meer voordelen:

1. Verfrissend
Je hoofdhuid maakt talg aan om je hoofdhuid vet te houden. Talg zorgt voor hydratatie van de hoofdhuid en beschermt het gezonde haar. Door deze talgproductie krijg je echter ook vet haar. Droogshampoo absorbeert deze natuurlijke talglaag, waardoor je haar er niet meer vet uit ziet. Het geeft je een frisse verzorgde look, zodat jij je wasbeurt nog een dag kan uitstellen.

2. Volume
Een droogshampoo zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, maar ook voor meer volume. De poeder zorgt voor meer structuur en textuur, waardoor jij je haar goed kan stylen. Super handig toch?

3. Kleurbehoud
Na het kleuren van je haar wil je deze kleur natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Echter vervaagt het naarmate je je haar vaker wast. Door droogshampoo te gebruiken stel je je wasdag uit, waardoor ook je kleur langer mooi blijft. Tevens zijn er speciale droogshampoos voor gekleurd haar, waardoor je de poeder niet als een witte waas ziet zitten. Voor iedere haarkleur en haartype is er een ideale droogshampoo.

DE DROOGSHAMPOO VOOR IEDEREEN

In de salon hebben wij voor iedere wens een droogshampoo. “Mijn favoriet is de droogshampoo van KMS: Makeover Spray. Deze geeft mijn haar volume en laat het weer fris en schoon aanvoelen”, vertelt Christine enthousiast. Tevens raadt zij de Give Me Clean Hair van Eleven aan. “Dit is een heel fijn product. Voor extra verzorging raad ik de droogshampoos van Kerasilk aan. Maar eigenlijk ruiken alle droogshampoos heerlijk en zijn ze prettig in gebruik. Er is voor iedereen een geschikte droogshampoo. Wij adviseren je er graag over bij ons in de salon!”

Neem hier contact met ons op of maak direct een afspraak.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten