Beschadigd haar? Olaplex en New Hairstyle bieden de oplossing!

Last van beschadigd haar en weet je niet meer wat je ertegen kan doen? Bij New Hairstyle werken we met Olaplex, hét product dat je haar herstelt en versterkt. Daarnaast geeft het een gezonde uitstraling en biedt het langdurig kleurresultaat. Dankzij één wonderingrediënt kan het beschadigd haar zelfs blijvend herstellen. Benieuwd of dit ook iets voor jouw haar is? In deze blog vertelt onze haar- en hoofdhuidspecialist Bernina je er alles over.

WAAROM WERKT HET ZO GOED?

Je herkent het vast wel: droog, onrustig en pluizend haar. Dit komt vooral door behandelingen met chemische producten, zoals het verven of ontkleuren van je haar. Tevens is het gebruik van hete stylingtools een echte boosdoener. Wanneer je haar hiermee in aanraking komt, breken de zogeheten zwavelbruggen af. En juist deze zwavelbruggen hebben we nodig! Ze bieden ons haar namelijk structuur, stabiliteit en sterkte. Omdat wij bij New Hairstyle de kwaliteit van haar natuurlijk erg belangrijk vinden, voegen wij aan iedere kleurbehandeling een verzorgingsproduct toe. Olaplex is hier een van. Dit voorkomt het afbreken van zwavelbruggen én is het enige product dat verbroken zwavelbruggen kan herstellen. Heb jij al last van beschadigd haar? Dan kan je bij ons dus ook terecht voor een herstelbehandeling.

BESCHADIGD HAAR BLIJVEND HERSTELLEN

Hoe gaat een herstelbehandeling precies in zijn werk? “Eigenlijk bestaat die uit twee delen”, vertelt Bernina enthousiast. “De eerste stappen zetten we in de salon. Terwijl jij 30 minuten heerlijk kunt ontspannen, brengen wij Olaplex nummer 1 en 2 aan. Met deze producten wordt het herstelproces op gang gebracht. Om het haar blijvend te herstellen, is het belangrijk om thuis de behandeling te vervolgen met nummer 3. De Olaplex-serie bestaat uit zeven verschillende producten, van een masker, tot shampoo en olie. Deze zorgen er samen voor dat je haar gevoed wordt en beschermd tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Het laat je haar weer glanzen en het dient als hittebescherming bij het gebruik van stylingtools.”

Plan nu jouw afspraak voor een herstelbehandeling of neem contact op voor een advies over alle Olaplex-producten uit de salon.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten