Welke shampoo is het beste voor mijn haar?

Om het beste uit je haar te halen, is het belangrijk om te wassen met een shampoo die bij jouw haartype past. Onzeker over welke shampoo dat is? Geen paniek! Onze haarstyliste Birsen vertelt je er alles over in deze blog.

DE JUISTE PRODUCTEN VAN NEW HAIRSTYLE VOOR JOUW HAARTYPE

KRULLEND HAAR

Bof jij ook met zo’n prachtige bos krullen? Toch zit hier veel werk in. Mensen met krullen hebben namelijk vaker last van droog haar. Dit zorgt ervoor dat je haar flink kan pluizen. Birsen weet daar alles van: “Zelf heb ik ook krullen, dus ik weet als geen ander dat het belangrijk is om de goede shampoo te gebruiken. Mijn favoriet is Kerasilk Control van Goldwell. Dankzij de keratine in deze shampoo oogt mijn haar rustiger en vallen mijn krullen nog mooier.”

STIJL HAAR

In tegenstelling tot krullend haar, wordt stijl haar juist snel vet en is het moeilijk om er volume in te krijgen. Misschien denk je daarom dat het verstandig is om je haar vaker te wassen, maar dit is niet het geval! Op het moment dat jij je haar wast, was je het vette beschermlaagje op je hoofdhuid weg. Hierdoor wil jouw hoofdhuid zo snel mogelijk weer een vetlaagje aanmaken om je haar te beschermen en wordt je haar dus nog sneller vet. Gebruik daarom een milde shampoo, waar je hoofdhuid minder op zal reageren. “Mocht je last hebben van een hele vette hoofdhuid, dan adviseer ik Mediceuticals te gebruiken”, vertelt Birsen. “Dit zijn medische shampoos die je bloedsomloop stimuleren en ervoor zorgen dat je haar minder snel vet wordt. In de salon adviseren we je er graag over.”

GEVERFD OF BESCHADIGD HAAR

Wanneer je haar is beschadigd door het gebruik van chemische middelen, heb je een zeer goede verzorging nodig. Een voedende en herstellende shampoo is dan essentieel. Olaplex is het product dat beschadigd haar blijvend herstelt. In de salon bieden wij een herstelbehandeling, waarmee we je haar weer laat stralen.

Wat zijn jouw wensen? Wil je meer volume of af van je pluizige haar? Samen kijken we welke shampoo het beste bij jouw haar past. Wil je weten welk haartype jij hebt en welke shampoo daar het beste bij past? Neem contact op of maak nu een afspraak.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten