Altijd al je haar meer volume of lengte willen geven? Weaves bieden de oplossing!

Bij New Hairstyle werken meerdere specialisten op het gebied van haarverlening. Met weaves toveren zij je haar om tot het haar waar je altijd al van droomde. Weaves zijn dunne strengen echt haar, die je haar meer volume geven, verdikken of verlengen. Benieuwd wat weaves voor jou kunnen betekenen? In deze blog vertelt specialiste op het gebied van haarverlenging Tamara je er alles over.

DE BESTE KWALITEIT

New Hairstyle gaat voor kwaliteit en aandacht en dat is aan alles te merken. De weaves worden gemaakt van echt haar. Hierdoor zie je geen verschil met de kwaliteit van je eigen haar. Wanneer je jouw haar gaat krullen, blijven de krullen langer zitten en je haar is ook gemakkelijk te stijlen. Daarnaast lukt het altijd om de weaves aan te passen naar jouw eigen haarkleur. In onze salon hebben wij een ruim kleurassortiment aan echt haar. Voor één verlenging gebruiken we verschillende kleuren haar. Zo kunnen we het dichtst bij jouw huidige haarkleur komen.

HET PLAATSEN VAN WEAVES

We plaatsen de weaves door een vlechtje. Dit vlechtje brengen we aan rondom het hele hoofd. Aan één vlecht hangen we vijf weaves. Mocht je meer haar wensen, dan maken wij meerdere vlechtjes. Het vlechtje zit dicht op je hoofdhuid, zodat je deze niet ziet zitten. De vlechtjes zakken mee met je eigen haargroei. Het is belangrijk om de weave binnen zes tot acht weken omhoog te zetten. Uitgezakte weaves beschadigen je eigen haar. Het vlechtje zakt dan te veel uit, waardoor je eigen haar er doorheen gaat knopen en het uiteindelijk afbreekt. Binnen één uur maken wij een nieuw vlechtje en loop je de salon weer uit met een prachtige bos haar.

TAMARA HAAR VERZORGINGSTIPS

Ieder haar en elke verlenging is uniek. Daarom is het is belangrijk om je in de salon te laten adviseren over de juiste producten. Toch heeft onze haarverlengingspecialist Tamara een verzorgingstip voor je! Tamara: “Jouw weaves verdienen de juiste verzorging. Hierbij staat de kwaliteit van het behoud van de weaves voorop. Daarom adviseer ik van de KMS-lijn de Moist Repair, shampoo, conditioner en leave in crème. Mocht het haar beschadigd zijn door hitte tools of een kleurbehandeling, adviseren wij Olaplex te gebruiken. Dat kan ook bij ons in de salon! Als je je weaves goed verzorgt, geniet jij een jaar of langer van jouw droom haar.”

We adviseren je graag! Tijdens een eerste gesprek bespreken we jouw wensen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of maak direct een afspraak.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten