Deze haarkleurtrends zien we terug in 2021

En, wat ga jij dit jaar met je haar doen? Ga je voor een balayage of cappuchino kleur? In 2021 kun je alle kanten op. De kleurtrends lopen erg uiteen, maar toch is er één woord die de trends voor dit jaar duidelijk omschrijft: natuurlijk. Zoek jij nog inspiratie voor de ideale kleur? Kleurspecialist Sophia vertelt je in deze blog alles over de mooiste haarkleuren voor vrouwen in 2021.

VOOR WELKE TREND GA JIJ?

Zin in een nieuw kleurtje? Er is genoeg keus! Het straatbeeld zal dit jaar gevuld zijn met verschillende haarkleuren. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

BALAYAGE

Een balayage zie je in 2021 veel terugkomen. Deze is zeer geschikt als je je coupe wil opfrissen. Je vervaagt met een zachte ombré de donkere kleur op de aanzet naar een lichte kleur in de lokken.

HIGHLIGHTS

Een andere trend die je dit jaar ziet terugkomen, zijn de highlights. Niet alleen zie je highlights bij een blonde coupe, ook voor bruin haar is dit een optie! Honingbruine highlights geven je een warme uitstraling en is zeer geschikt voor brunettes die hun haar willen opfrissen. Een echte trend!

WARM BLOND

Een natuurlijke kleur die we steeds meer voorbij zien komen is warm blond. Wanneer je deze combineert met een donkere subtiele aanzet, valt je uitgroei direct minder op. Handig toch?

KOFFIEKLEUREN

Kan je niet kiezen tussen blond of bruin? Dan is deze trend iets voor jou! De zogehete koffiekleuren zijn helemaal hot!

VIND DE KLEUR DIE BIJ JOU PAST

Bij New Hairstyle kijken we naar de kleur die bij jou past. “In de salon kijken we naar de kleur in je huid, om zo de juiste haarkleur te adviseren. Heb je een rode ondertoon, dan gaan we het liefst voor een koele kleur. Zo zijn de kleuren asblond en cappuccino erg geschikt. Heb jij een gele ondertoon? Dan passen we daar warmere tinten op toe. Zo zijn koper, goud en beige kleuren, tinten die je gezicht nog meer laten spreken. Uiteraard spelen er nog meer factoren een rol. Je ogen en haarlengte kunnen ook bepalend zijn. Kom vooral langs in de salon voor advies!” Neem contact op of maak een afspraak voor in salon.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten