Mastercolorist én weavesspecialist Gerelbe: “Na 14 jaar groei ik nog steeds door.”

14 jaar geleden begon Gerelbe bij kapsalon New Hairstyle. Sinds die tijd is er een hoop veranderd, maar haar liefde en plezier voor het vak niet! In dit interview vertelt zij over wat het werken bij de Spakenburgse kapsalon zo leuk maakt en geeft zij een tip voor alle dames die weleens hun haar krullen!

DOEN WAT IK LEUK VIND

Als je al 14 jaar werkzaam bent in dezelfde kapsalon, dan moet je het wel enorm naar je zin hebben? “Dat klopt!”, vertelt Gerelbe enthousiast. “Bij New Hairstyle krijg ik de mogelijkheid om te doen wat ik echt leuk vind. We hebben een gezellig team en leren veel van elkaar. Na 14 jaar groei ik nog steeds door, omdat ik bijvoorbeeld veel trainingen volg. We mogen zelf aangeven welke we wel en niet willen volgen, dus je bepaalt echt zelf wat je leuk vindt en wat bij je past.”

AFWISSELEND WERK

Gerelbe is een van de mastercoloristen en weavesspecialisten in de salon. Daarnaast doet zij ook keratinebehandelingen. We vroegen haar wat zij het leukst vindt om te doen en waar zij het meest trots op is. Gerelbe: “Ik kan niet echt kiezen wat ik het leukst vind om te doen. Ik word heel blij van klanten die tevreden de deur uitgaan met een mooie coupe en vind het fijn dat het werken zo afwisselend is. Zo ben je de ene dag veel bezig met het zetten van weaves en de andere dag ben je druk met knippen en kleuren. Ik ben erg trots op wat ik allemaal doe in de mooie salon van New Hairstyle!”

STYLE SIGN CURLY TWIST AROUND

Gerelbe heeft een toffe tip voor alle dames die weleens hun haar krullen met een krul- en/of stijltang: “Laat de krul goed afkoelen, voordat je deze losschudt. Zelf krul ik mijn haar en laat het ongeveer een uurtje afkoelen. Op deze manier blijven je krullen beter zitten dan wanneer je de nog warme krul zou losschudden. Voor een nog beter resultaat, kun je de Curly Twist Around van StyleSign gebruiken. Deze spray beschermt het haar tegen de hitte van de tang, maar zet je gemaakte krul ook vast voor een betere houdbaarheid. Hierdoor blijven de krullen minimaal een dag heel mooi in model.”

Wil je een afspraak inplannen bij Gerelbe of bij een van onze andere specialisten? Maak een online afspraak!

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten