Al bijna 15 jaar met veel plezier in het kappersvak: onze weavesspecialist Stephanie

Stephanie is al bijna 15 jaar met veel plezier werkzaam in het kappersvak. Twee jaar geleden werd zij gevraagd om bij New Hairstyle te komen werken en dat leek haar wel wat! In dit interview vertelt zij wat zij zo leuk vindt aan haar werk in de moderne salon én deelt zij haar favoriete product met jullie.

CREATIEF BEZIG ZIJN MET HAAR KLEUREN

Wat maakt het dat je jouw werk al zo lang met veel plezier doet? Stephanie: “Ik vind het heel erg leuk om een klant helemaal zelf te behandelen. Dit houdt in dat ik het haar kleur, knip én style. Het allerleukste om te doen vind ik het kleuren, omdat je hier creatief in kan zijn. Je kan met de kleuren spelen door op de juiste plekken accenten aan het haar te geven. Dus niet alleen een uitgroei kleuren, maar balayage, highlights of op bepaalde plekken een kleur lichter of donkerder maken. Het wordt een creatie van jezelf op basis van wat de klant wil.”

GESPECIALISEERD IN HAARVERLENING

New Hairstyle werkt met een groot team van specialisten. Naast knippen en kleuren, is Stephanie gespecialiseerd in het zetten van weaves. “Je kunt kiezen tussen twee behandelingen, namelijk een volumebehandeling of haarverlenging”, legt zij uit. “Een volumebehandeling is voor klanten die heel dun haar hebben. Dan houd je dezelfde lengte, maar breng je door middel van weaves meer volume aan waar dat nodig is. De weaves zijn van echt haar en kunnen iedere behandeling aan, denk hierbij aan kleuren, stylen, föhnen of krullen maken. Met een haarverlening maak je het met behulp van weaves echt langer.”

KERASILK TEXTURISING SPRAY

Als je al 15 jaar in het kappersvak actief bent, dan is er vaak wel een product dat een ultieme favoriet is. Stephanie: “Persoonlijk houd ik niet van producten die voel- of zichtbaar zijn. De Kerasilk Texturising Spray is daarom mijn favoriet. Je kunt deze spray heel veelzijdig gebruiken in zowel droog als nat haar. Het haar blijft zacht, is makkelijk uitkambaar en de spray geeft veel glans. Daarnaast beschermt het ook nog tegen de hitte van de föhn.” Tot slot heeft zij ook nog een tip voor iedereen die last heeft van pluizig haar: “Om het haar pluisvrij te maken heb je alleen de Brush nodig. Dit is een haarborstel met keramische platen die pluizig haar verhelpt. Let wel op dat je de borstel gebruikt op droog haar!”

Wil je een afspraak inplannen bij Stephanie of bij een van onze andere kapsters? Maak een online afspraak!

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten