Kerasilkspecialist Tamara van den Akker: “New Hairstyle biedt mij veel uitdaging.”

Tamara van den Akker is al zestien jaar werkzaam in het kappersvak. Toen zij twee jaar geleden toe was aan een nieuwe uitdaging maakte Tamara de overstap naar New Hairstyle. In dit interview vertelt zij wat het werken bij New Hairstyle zo interessant maakt én legt zij uit wat je kan doen tegen droog en beschadigd haar.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Medewerkers van New Hairstyle hebben altijd de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen. Zo blijft iedereen op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. “De trainingen die New Hairstyle aanbiedt, maken het voor mij heel uitdagend om hier te werken”, vertelt Tamara. “Zo heb ik bijvoorbeeld een cursus gedaan voor het zetten van weaves. Dit houdt in dat ik het haar van een klant verleng om het meer volume en lengte te geven. Ik zit al best lang in het vak, maar door dit soort trainingen te kunnen doen, blijf ik mij ontwikkelen. Daar ben ik best trots op.”

HET TOTAALPLAATJE BEZORGEN

De afwisseling binnen het vak maakt dat Tamara al zestien jaar met plezier als kapster werkt. “Ik vind het heel leuk om een klant een totaalplaatje te bezorgen. Dat je een klant die komt voor een haarverlenging ook mag kleuren, knippen en stylen. Daarnaast ben ik ook graag bezig met het opsteken en vlechten van haar, omdat ik hierin mijn creativiteit kwijt kan”, vertelt Tamara. Zij heeft ook een goede tip voor iedereen die het haar thuis wel eens opsteekt: “Steek je schuifspeldje tegen de richting in vast voor meer grip. Hierdoor is het schuifspeldje gelijk ook niet meer zichtbaar!”

DROOG EN BESCHADIGD HAAR

In de wintermaanden komen er veel mensen naar de salon met droog en beschadigd haar. Wat kan je hier tegen doen? “Mijn favoriete producten om dit probleem aan te pakken, zijn de Kerasilk Reconstruct Shampoo en het masker. Deze bouwen het haar weer op en versterken de beschadigde gedeeltes. Er zitten kleine moleculen keratine in, waardoor het beschadigd haar herstelt en het kleurverzorgend is.”

Wil je een afspraak inplannen bij Tamara of bij een van onze andere kapsters? Maak een online afspraak!

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten