Wat doet een keratinebehandeling voor het haar?

Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat droog en beschadigd haar weer wordt hersteld. Het haar wordt glanzender, pluisvrij en makkelijk handelbaar. Tijdens een keratinebehandeling zijn er een aantal stappen die wij doorlopen. Deze lichten we in deze blog aan jou toe.

EEN KERATINEBEHANDELING IN 5 STAPPEN

Allereerst wassen we het haar met de Goldwell Kerasilk Purifying Shampoo om het haar voor te bereiden op een optimaal resultaat. Als het haar voor 80% gedroogd is, verdelen we het in secties en brengen we de keratine aan door elke sectie van het haar.
Na het inwerken wordt het haar gedroogd en vervolgens wordt het product met de stijltang vastgezet. Hierdoor blijft het product 3 tot 5 maanden in het haar werkzaam. Vervolgens wordt het haar weer gewassen en wordt de Kerasilk Control Serum aangebracht. Tenslotte knippen we het haar en wordt het in model gefΓΆhnd. Je verlaat de salon met glad, gezond en glanzend haar.

Om langdurig plezier te hebben van de keratinebehandeling is een goede naverzorging erg belangrijk. Daarom adviseren wij om het haar te verzorgen met de bijbehorende Kerasilk Control shampoo en de Kerasilk Control Conditioner en het masker. Hiermee houd je het keratineniveau in je haar op peil.

Ook de voordelen van een keratinebehandeling ervaren? Kom dan langs in onze kapsalon en vraag naar de mogelijkheden of maak een telefonische afspraak.

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten