Vacature Ervaren Kapper New Hairstyle

Voor onze salon in Bunschoten-Spakenburg zijn wij op zoek naar een Ervaren Kapster. Weet jij elke wens perfect te vertalen naar een passende coupe waar jouw klant zich goed bij voelt? Heb jij al een aantal jaren ervaring en ben je toe aan een leuke, nieuwe uitdaging? Heb jij net als wij de ambitie om verder te groeien, ben je nooit uitgeleerd én op de hoogte van de laatste trends? Lees dan verder!

NEW HAIRSTYLE

Wij zijn al jaren een vertrouwd gezicht in Spakenburg. Onze salon werkt met specialisaties; waaronder kleur- en haarwerkspecialisten én haar- en hoofdhuidexperts. Richard Lucassen en Richard Bartels zwaaien sinds 2013 de scepter over de salon en werken zelf mee in het enthousiaste en creatieve team. Hun doel is om de klant centraal te zetten en het bezoek aan de salon met veel plezier te laten beleven. Het team wordt getraind in de Goldwell en KMS filosofie, waarbij we kijken naar de wensen van de kritische klant.

We laten ons inspireren door het modebeeld, maar vooral ook door de persoonlijkheid van de klant. Want we zijn er van overtuigd dat iedereen er mooi uit kan zien, en willen dat in onze persoonlijke benadering naar voor laten komen. Richard Lucassen is door zijn functie als Chef de cabine van de Amsterdam Fashion Week omringd door mode en de laatste trends. Zijn werk als educator van KMS brengt hem dicht bij het vuur als het knip- en stylingstechnieken betreft.

Bij New Hairstyle werken we met mastercoloristen die getraind zijn door Goldwell. Alle nieuwste technieken en tips komen bij ons binnen en die geven we vervolgens door aan ons team van mastercoloristen. We werken met een groot team, zodat de wachttijden tot een minimum beperkt blijven en we zo snel mogelijk alle wensen die jullie hebben kunnen vervullen.

ERVAREN KAPSTER

Als Ervaren kapster ben jij het visitekaartje van onze prachtige salon. Je weet elke wens perfect te vertalen naar een coupe en kleur waar de klant blij van wordt.

 • Je beheert alle kleur- en folietechnieken
 • Je bent in staat om goed en passend advies te geven, zowel voor het haar als de thuisverzorging
 • Je wil graag werken met het portfolio van Goldwell en KMS
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring op de werkvloer en bent een echte teamplayer!

Als Ervaren Kapster maak jij deel uit van ons team. Je bent leergierig en ondersteunt waar nodig. Je leert elke wens perfect te vertalen naar een coupe en kleur waar de klant blij van wordt.

WIJ BIEDEN?

 • Een uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden
 • Een inspirerende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid
 • Een plek om jouw talenten verder te ontwikkelen
 • Interne training én externe trainingen van Goldwell Academy
 • Een baan voor 24 tot 38 uur in onze salon

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben je na het lezen van onze vacature enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie, CV en (indien aanwezig) portfolio naar info@new-hairstyle.nl.

SOLLICITEER DIRECT

Enthousiast geworden over onze vacatures? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

  Upload hier jouw CV
  OPENINGSTIJDEN

  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  08:30 - 20:30
  Zaterdag
  08:00 - 17:00
  Zondag
  Gesloten