NEW HAIRSTYLE LAAT JOU WEER STRALEN MET EEN HAARWERK!

Bij New Hairstyle begrijpen we dat ieder individu uniek is en streven we ernaar om voor elk type haarwerk de perfecte match te vinden. Ons doel is om jou te voorzien van een haarwerk dat niet alleen perfect bij je past, maar waar je je ook volkomen op je gemak mee voelt. Wij geloven dat een prachtig kapsel, inclusief een haarwerk of haarstuk, jouw innerlijke schoonheid naar voren brengt en je laat schitteren!

haarstukje haarwerk header model

New Hairstyle: dé haarwerk/haarstuk specialist van Midden-Nederland

  • In onze Secret Service Ruimte behoud jij je privacy
  • Mogelijke vergoeding voor verzekerden
  • Wij zijn persoonlijk betrokken bij het hele proces
  • Altijd keuze uit de merken voor de beste haarwerken 
  • Deskundig advies op maat voor de perfecte pasvorm en stijl
  • Ruim assortiment met diverse kleuren, texturen en modellen
  • Comfortabele en natuurlijk ogende haarwerken voor dagelijks gebruik
  • Uitgebreide nazorg en onderhoudstips voor een lange levensduur van je haarwerk
  • Gratis en vrijblijvend consult om je wensen en mogelijkheden te bespreken

Bij New Hairstyle beseffen we dat het selecteren van een haarwerk een intieme en cruciale keuze is. Ons warme en toegewijde team staat voor je klaar om je te begeleiden in het vinden van het ideale haarwerk dat naadloos aansluit bij jouw unieke stijl en karakter. Wij zijn ervan overtuigd dat een passend kapsel, inclusief een haarwerk, jouw innerlijke schoonheid accentueert en je doet stralen!

Haarwerk Prijscalculator

Gebruik deze calculator als een handige richtlijn, maar we kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een haarwerk dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw persoonlijke offerte aan te vragen. Houd er rekening mee dat dit een inschatting is.

Voorbeeld

Haarwerk Preview

Geschatte vanaf prijs: €0,-

DE ERVARING VAN ESTHER VAN MONTFOORT

Na wat zoeken op internet ben ik bij NH terecht gekomen en bij Angelique een afspraak gemaakt in de secret salon. (Dat is trouwens helemaal geweldig niet tussen alle andere klanten, erg fijn!) Na onze kennismaking en heerlijke koffie vertelde ze mij precies  hoe het uitzoeken van een haarwerk in z’n werk gaat. Ze begreep precies wat ik bedoelde qua model en dat gaf me al een goed gevoel. Een week later kon ik al 11 modellen passen, werkelijk fantastisch. 1 haarwerk was echt voor mij gemaakt, ik werd er zo blij van. Iets bijgeknipt en na een weekje dragen nog een keer. Het is echt helemaal wat ik wilde!! Voel me weer vrouwelijk en zelfverzekerd en ik draag hem altijd. Angelique is een vakkundige lieve dame die goed naar je luistert en ook eerlijk is in de mogelijkheden! Ik ben echt zo blij!! Binnenkort terug voor een 2e haarwerk!

Onze google reviews